Sponsor Reklam

header ads

Turkcell Bedava internet Kampanyaları

Turkcell Bedava İnternet Paketleri


Bu yazımızda sizlere Turkcell bedava internet paketleri’ni sunacağız. Aşağıda belirtilen internet paketleri arasından dilediğinizi hattınıza tanımlayabilir ve ücretsiz bir şekilde kullanamaya başlayabilirsiniz.

10 GB Hediye İnternet Kampanyası 

Turkcell hediye internet paketleri konusunda kullanıcılarını oldukça memnun ediyor. Size sunulan promosyonlu sim kartınızı aldıktan sonra ENHIZLI yazarak 2222’ye kısa mesaj atarak 6 ay geçerli 10 GB cepten internete sahip olabilirsiniz.

GNÇ Çatlat Hediyeni Kap Kampanyası

Genç Turkcell müşterilerine sunulan bu kampanya ile GNÇ uygulamasında yer alan yumurtayı haftada iki kez çatlatarak sürpriz hediyelerinizi alabilirsiniz. Hangi günler hediyelerinizi alacağınızı kendiniz belirliyorsunuz. Bu sayede sizde Turkcell bedava internet kazanabilirsiniz.

Web 1 GB Kampanyası

Uçuran 3 GB, Uçuran 3 GB Plus, Uçuran 4 GB, Uçuran 4 GB Plus, Uçuran 6 GB, Uçuran 6 GB Plus, Uçuran 8 GB, Uçuran 8 GB Plus, Uçuran 10 GB, Uçuran10 GB Plus paketleri arasından dilediğinizi hesabım uygulamasından veya Turkcell sitesi üzerinden kredi kartınız ile satın alarak 30 gün geçerli 1 GB cepten internet hakkına sahip olabilirsiniz. Turkcell bedava internet hediyeniz otomatik olarak tanımlanacaktır.

Yaani Kullanım Kampanyası

Google Play veya App Store mağazalarından Yaani uygulamasını cihazınıza indirip kullanmaya başlarsanız hattınıza 30 gün geçerli 1 GB cepten internet hakkı tanımlanacaktır. Uygulamayı silmediğiniz veya  paketi iptal etmediğiniz sürece hediye 1 GB paketi hattınıza tanımlı kalacak ve her ay yenilenecektir.

4.5G Hediye BiP 1GB Kampanyası

Turkcell bedava internet paketleri kapsamında sunulan bir diğer kampanya olan BiP kampanyası ile sizde hiçbir ek ücret ödemeden BiP uygulamasında kullanılmak üzere 1 GB hediye internet hakkınasahip olabilirsiniz.

Kampanyaya katılmak için Uçuran 1GB, Uçuran 1GB Plus Uçuran 2GB, Uçuran 2GB Plus, Uçuran 3GB, Uçuran 3GB Plus, Uçuran 4GB, Uçuran 4GB Plus paketlerini alan müşterilerimiz, Mini 1GB Paketi , Super Yıldız Paketi, Yıldız 1GB, Yıldız 3GB,Yıldız 3GB Paketi, Yıldız 4GB Paketi, Yıldız 5GB Paketi, Yıldız 6GB, BOL 1GB, BOL 2GB, Bol 3GB Paketi, Yeni Yıldız 1GB, Yeni Yıldız 2GB, Yeni Yıldız 3GB Paketi, Her Yöne 50 DK, Her Yöne 100 DK, Aylık 300 DK, Her Yöne 500 DK, Süper Üçlü 2 GB, Süper Üçlü 3 GB, Süper Üçlü 4 GB, Süper Üçlü 2 GB Plus, Süper Üçlü 3 GB Plus, Süper Üçlü 4 GB Plus, Uçuran Ekstra 500 DK, Uçuran Ekstra 700 DK, Uçuran Ekstra 2GB, Uçuran Ekstra 3GB, Uçuran Ekstra 4GB, Uçuran Ekstra 6GB, Uçuran Ekstra 8GB ve Uçuran Fırsat 6GB paketlerinden hangisini kullandığınız fark etmeyecektir. Haklar otomatik olarak tanımlanacaktır.

4.5G Salla Kazan Kampanyası

Turkcell 4.5G salla kazan kampanyası ile uygulamaya giriş yaparak telefonunuzu sallamanız Turkcell sürpriz hediyenizi almanızı sağlayacaktır. Haftada bir kere cihazınızı sallayarak sizde kolay bir şekilde hediyenizi alabilirsiniz. Haklar otomatik tanımlanır ve bilgilendirme mesajı gelir.

Dergilik ile Tanışma 1GB Kampanyası

Dergilik uygulamasını Google Play veya App Store mağazasından indirerek kullanmaya başladığınız zaman sizin hattınıza ücretsiz 1 GB cepten internet hakkı tanımlanacaktır. Bu hak Dergilik uygulamasında geçerlidir.

20 MB İnternet Paketi

Turkcell ücretsiz internet paketleri arasında yer alan bu kampanya sayesinde Turkcell’den sözleşmeli olarak bir cihaz satın aldıysanız buna ek aksesuar satın alımlarında müşterilere 20 MB cepten internet hediye edilmektedir.

GS Destek 1GB Hediye İnternet Kampanyası

Bireysel postpaid ve prepaid Sarı Paket, Kırmızı Paket ve Şampiyon paketlerinden herhangi birini kullanan Turkcell müşterileri için her Galatasaray futbol takımı galibiyetinde ücretsiz cepten 1 GB hediye internet hakkı verilmektedir. Haklar otomatik olarak tanımlanmaktadır.

BiP Kullan Kazan Kampanyası

BiP uygulaması Turkcell bedava internet dağıtıyor. BiP sayesinde sizden istenen hedefleri yerine getirmeniz halinde Turkcell hediye internet hakkı kazanabilirsiniz. Sizden belli sayıda mesaj atmanız istenebiliyor. Bu görevleri yaparak haftalık 2 GB cepten internet hediyenizi BiP üzerinden alabilirsiniz. 

Dergilik Hediye Kampanyası

Dergilik uygulaması ile herhangi bir dergi veya gazete indirerek sizde Turkcell’den sürpriz bir hediye kazanabilirsiniz. Dergilik servisinin ücretli bir servis olduğunu unutmamanız gerekiyor.

Sürpriz Nokta Kampanyası

Turkcell sürpriz nokta kampanyası ile sizden istenen adreslere giderek BiP uygulaması ile sürpriz hediyelerin keyfini çıkarabilirsiniz. Uygulamayı indirerek BiP sürpriz nokta görevlerinde verilen adreslere gitmeniz sonucunda sürpriz hediyeleriniz hattınıza tanımlanacaktır.

3 Ay 1 GB İnternet Paketi

Kontratınız bittiyse ve halen Turkcell kullanıyorsanız size iyi bir haberimiz var. Bu durumda olan müşterilere özel 3 ay boyunca ayda 1 GB cepten internet hediyesi otomatik olarak hattınıza tanımlanacaktır.

Turkcell Hediye İnternet Paketleri

Yukarıda belirtilen Turkcell bedava internet paketleri nasıl alınır? Cevabını vermeye çalıştık. Paket içerikleri 2019 yılında geçerlidir.

Not : Resmi kurum paylaşımı değildir

Yorum Gönder

0 Yorumlar