Sponsor Reklam

header ads

Vodafone Bedava internet Kampanyaları

Vodafone Bedava İnternet Paketleri


Dünya üzerinde’ de hizmet veren, ülkemizin üçüncü büyük GSM operatörü Vodafone milyonlarca Türk müşterisi ile hızla Türkiye pazarında büyümeye devam ediyor. Daha önce Telsim olarak hizmet sunan GSM şirketini Vodafone Grup sahip olduktan sonra Vodafone ismini almıştır. Sahip olduğu farklı kampanyalar ve tarifeler ile müşteri toplamaya devam eden şirket ayrıca Vodafone hediye internet paketleri ile de dikkat çekiyor.

4.5G SIM Kampanyası

4.5 G uyumlu sim kartı almadıysanız en yakın Vodafone bayisine giderek  4.5G uyumlu yeni bir sim kart başvurusunda bulunun. Bu sayede hem 4.5G teknolojisinin yeniliklerinden faydalanabilir hemde Vodafone tarafından sizin hattınıza 5 GB ücretsiz internet hakkı tanımlanmasını sağlayabilirsiniz. Bu kampanya ilk def 4.5G sim kart alacak olan kullanıcılar için geçerlidir. Sim kartı aldıktan sonra 30 gün geçerli olan 5 GB cepten interneti hemen kullanmaya başlayabilirsiniz. Sadece bir kere verilmektedir. Faturalı ve faturasız tüm 4.5G sim karta yeni geçmiş müşteriler bu kampanyadan faydalanabilirler.

Vodafone İnternet Avcıları

Vodafone internet avcıları  kullanıcıların eğlenceli bir oyun üzerinden Vodafone hediye internet veya indirimli internet hakkı kazanmalarını sağlayan bir servistir. Vodafone internet avcıları uygulamasını Android için BURAYA tıklayarak iOS cihazlar içinse BURAYA tıklayarak indirebilir ve yükleyebilirsiniz. Uygulamayı açtıktan sonra size gösterilen konumlarda bulunan kırmızı yaratıkları toplamanız ve sürpriz ödülleri almanız gerekiyor. Uygulamayı kullanabilmeniz için 26 yaşından küçük olmanız gerekmektedir.

Vodafone Spotify Kampanyası

Vodafone ücretsiz Spotify kampanyası sayesinde sizde kolay bir şekilde Spotify Premium dünyasının keyfini sürebilirsiniz. Daha önce hiç Spotify Premium kullanmamış Vodafone müşterileri 3 aylık Spotify Premium üyeliğini ücretsiz bir şekilde Vodafone sayesinde alabilirler. Bunun için SPOTIFY yazıp 5800’a kısa mesaj atmanız yeterli olacaktır. Üç aylık kampanya süresinin ardından paketi iptal etmezseniz normal aylık ücret kesilmeye başlayacaktır. Vodafone Müzik Pass ile Spotify kullanırsanız internet paketinizden yemeyecektir.

Pazartesi Günleri TL Yükle Kazan

Vodafone bedava internet kampanyaları arıyorsanız bu kampanya tam size göre. Pazartesi günleri hattınıza 35 TL veya daha üzeri TL yüklemesi yaptıktan sonra 31 TL karşılığında Vodafone Kolay Paket satın alırsanız haftalık ücretsiz Sosyal Pass hattınıza tanımlanacaktır. Haftalık Sosyal Pass ile bir hafta boyunca Facebook, Twitter ve Instagram uygulamalarını hiçbir kota olmadan sınırsız bir şekilde cihazınız üzerinden kullanabilirsiniz.

Faturasız Yeni Hatlar Kampanyası

Şuan için 95 TL satış fiyatı belirlenen Vodafone faturasız yeni hatlardan alan müşteriler için hatlarına ek olarak 15 GB’a varan Vodafone hediye internet veriliyor. Yeni Vodafone faturasız hatlar satın aldığınız zaman içerisinde 35 TL yüklü bir şekilde geliyor. Hattınız kullanıma açıldıktan sonra HEDIYE5GB yazıp 7000 ‘e kısa mesaj atarsanız ayrıca bir ay geçerli 5 GB hediye interneti ücretsiz bir şekilde alabilirsiniz.

FreeZone Kulüp Kampanyası

Vodafone kullanan fakat hattı kendi üzerine olmayan müşteriler için bir kampanya düzenleyen şirket bu müşterilere yeni bir kullanıcı tanımlayarak Vodafone FreeZone dünyasına katılma teklifinde bulunuyor. Eğer 26 yaşından küçükseniz hat sahibi ile en yakın Vodafone bayisine gidebilir ve kullanıcı tanımlama talebinde bulunabilirsiniz. Bu sayede 1 gün geçerli cepten 4 GB Vodafone bedava internet hakkına sahip olabilirsiniz.

Vodafone Evde Ücretsiz 4GB Kampanyası

Vodafone evde internet ve Vodafone mobil kullanan müşteriler için güzel bir fırsat var. Ev internetinizi ayda 4 kere dilediğiniz zaman tek seferde 4GB olmak üzere telefon hattınıza tanımlayabiliyorsunuz. Ev interneti kesildiği zaman veya ev internetini dışarıda kullanmak istediğiniz zaman 4GB yazıp 7000 ‘e kısa mesaj atarak telefon hattınıza 4GB cepten internet hakkı tanımlayabilirsiniz. Bu hizmeti ayda 4 kere tekrar alabiliyorsunuz.

Vodafone Red Tarifeleri

Vodafone hediye internet paketleri arasında yer alan Vodafone Redli 15, Redli 15 Plus, Redli 20 Plus tarifeleri sayesinde birçok uygulamayı internet harcamadan sınırsız bir şekilde kullanabilirsiniz. Bunun için yukarıda adı geçen tarifelerden herhangi birini kullanmanız yeterli olacaktır. Bu özel tarifeler sahip oldukları Video Pass, Sosyal Pass, Müzik Pass ve İletişim Pass gibi paketler sayesinde müşterilere bedava internet sunmaktadır. Kullandığınız tarifeye göre değişkenlik gösteren bu paketler ile Spotify, Power App, Whatsapp, Facebook Messenger, Instagram, Twitter, Facebook, Youtube ve İzlesene uygulamalarını tamamen sınırsız bir şekilde kullanabilirsiniz. Bu uygulamaların hepsinin yer aldığı paket Redli 20 Plus paketidir. Diğer paketlerde birçok uygulama bulunmamaktadır.

Vodafone Hediye İnternet Paketleri

Ülkemizin bilinen operatör şirketlerinden biri olsa da çok fazla seçenek sunmayan Vodafonekampanyalarını sizler için bir araya getirdik. Yukarıda yer alan farklı kampanyalardan yararlanarak sizde paketine ek internet paketlerine ücretsiz bir şekilde sahip olabilirsiniz.

Bu yazımızda belirttiğimiz paket içerikleri firmalar tarafından güncellenmekte ve değişmektedir. Sizlerden ricamız iptal olan veya güncellenen paket içeriklerini yorumlarda bizlere bildirmenizdir.

Yorum Gönder

0 Yorumlar